Home » Referenties

Referenties

Wat zegt men over mij!

Lochem, 15 april 2021
Anja is een meer dan prettige collega. In de periode dat ik met haar heb gewerkt heeft ze me veel tips gegeven betreft het werken in Excel. Ze beantwoord haar mail snel en handelt deze ook af. Binnen de organisatie is de overstap gemaakt naar het werken in Afas voor de vrijwilligers. Daar heeft ze een groot aandeel in gehad, waar ze ook haar collega’s in betrok. Daarnaast is Anja collegiaal en een leuk mens.
Truus Eitens, Vrijwilligers coördinator

Groenlo, 1 april 2021
Voor Anja is niets veel. Ze doet gewoon wat nodig is. Vanuit haar veelzijdigheid en ruime  ervaring kan ze uiteenlopende werkzaamheden snel en zelfstandig uitvoeren. Daar waar nodig vraagt ze gericht naar informatie om voortgang en tempo te behouden. Anja is positief kritisch en gericht op continue verbetering. Anja is een prettige collega om mee samen te werken, maar ook een leuk mens om een kop koffie mee te drinken.
Roy Severein, manager vastgoed.

Groenlo, 30 maart 2021
In de twee jaar dat ik met Anja heb samengewerkt, heb ik haar leren kennen als een prettige, sociale maar wel hardwerkende collega met gevoel voor humor.
Daarnaast is zij ook positief kritisch ingesteld. Dit vertaalt zich in het kritisch blijven kijken naar de werkprocessen waar zij mee te maken krijgt. Ziet zij hierin verbetermogelijkheden, dan zal zij deze bespreekbaar maken en verbetervoorstellen doen.
Voor Anja is niets te veel. Heb je hulp nodig, zal zij kijken of dit in haar planning ingepast kan worden. En eenmaal gemaakte afspraken, komt zij na.
Anja is in basis erg computervaardig. Specifiek erg kundig in Excel. Kent zij een softwarepakket (nog) niet, dan maakt zij zich dit binnen afzienbare tijd wel eigen.
Bernadette Maarse
projectondersteuner Marga Klompé

Groenlo, 8 maart 2021
Voor Anja is niets te veel. Wanneer je haar wat vraagt, staat ze direct voor je klaar. Ze stelt de juiste vragen en gaat daarna aan de slag. Is dit op een dag dat ze niet werk en heeft het prioriteit? Dan is ze erg flexibel in haar werktijden. Op Anja kun je bouwen. Ze komt haar afspraken na en werkt pro-actief. Komt ze iets tegen waarvan ze denkt: ‘dit klopt niet’. Dan trekt ze aan de bel. Ze is ook altijd bezig met verbeteren. Vooral van processen, die moeten goed en effectief verlopen. Naast dat ze een harde werker is, is ze ook een hele fijne collega. Ze is grappig, geïnteresseerd en vrolijk.
Nienke Hubers
Communicatie adviseur Marga Klompé

Anja is in haar werk serieus en gedreven. Ze zorgt voor helderheid over werkafspraken en gemaakte werkafspraken komt ze na. Daarnaast denkt ze goed mee in oplossingen en ze ziet meestal een oplossing of mogelijkheid daar waar een ander een probleem ziet. Ook haar deelname in projecten was positief. Hierin liet ze zien dat ze goed met veranderingen om kan gaan, creatief is en goed kan samen werken. In dit geheel is Anja een prettige en leuke collega om mee samen te werken en heeft ze een goed gevoel voor humor.
Alexander ten Voorde
Programma-manager ERP Marga Klompé

Anja is een fijne collega die altijd klaar staat om te helpen. Ze werkt goed en snel. Het kwam wel eens voor dat we in korte tijd iets moesten communiceren naar onze doelgroepen. Anja deed dat altijd perfect, snel en vaak zonder vragen. Ze heeft weinig uitleg nodig, maakt zich dingen snel eigen en regelt de zaken gewoon goed. Ze heeft voor de vrijwilligers een degelijk aanmeldproces opgezet waarin al onze vrijwilligers op dezelfde manier een warm welkom ontvangen, op welke locatie ze ook gaan werken. Met draagvlak van de vrijwilligerscoördinatoren van de locaties. Knap gedaan. Daarnaast is Anja gewoon een gezellige collega, altijd geïnteresseerd, loyaal en behulpzaam.
Mariska Holwerda
Communicatie adviseur Marga Klompé

Doetinchem, 02-11-2018
Anja is een behulpzame collega, ze wil graag nieuwe dingen leren, ze denkt mee om werkwijzen of processen te verbeteren en ze zet zit volledig in om haar werk tot een succes te maken.
Daarnaast is Anja een gezellige collega en is ze geïnteresseerd in anderen.
Femke Onstenk
Medewerkster loonadministratie, Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten B.V.

Doetinchem, 01-11-2018
Een prettige collega om mee samen te werken.
Gedreven instelling.
Erg betrokken bij de organisatie.
Toont initiatief en komt met verbetervoorstellen.
Ruud Eeftink
Financieel medewerker, Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten B.V.

Doetinchem, 30-10-2018
Ik heb Anja leren kennen als een leuke, spontane en fijne collega om mee samen te werken.
De werkzaamheden werden heel snel eigen gemaakt door Anja waardoor ze op meerdere afdelingen makkelijk inzetbaar was.
Dayenne van Doorn-Sabert.
Medewerkster loonadministratie, Aelbers Flexibele PersoneelsDiensten B.V.

Lichtenvoorde, 05-03-2016
Vandaag een fotosessie gehad voor Linkedin / CV / Facebook.Top georganiseerd door Anja Wiegerinck en fotograaf Marcel te Brake. Ik kijk met een zeer positief gevoel terug op deze fotosessie. Je voelt je heel snel op je gemak. Marcel dank je wel voor de gezelligheid en het is voor herhaling vatbaar. Je bent professioneel en zorgt snel voor een ontspannen sfeertje, top en Anja Wiegerinck bedankt voor het organiseren, top.

Winterswijk, 12-02-2016
De kracht van Anja ligt in het snel aanleren van nieuwe kennis, het concreet aangeven van waar ze input nodig heeft, het snel vertalen van klantwensen naar passende oplossingen. GeniusApps.nl heeft samen met Anja gewerkt aan de website www.haireffects.nl op basis van de technologie WordPress. Deze voor Anja nieuwe techniek bleek een schot in de roos, ze wist veel zaken zelfstandig uit te vinden. Dit typeert Anja’s doorzettingsvermogen, drive en ambitie om te groeien. Een waardevolle aanwinst!
Ellis Gastenveld, ervaren ondernemer met een 2-tal bedrijven in de Achterhoek.

Lievelde, 07-01-2016
Ik heb Anja ervaren als een krachtige, no nonsense vrouw met een groot hart.Anja is sociaal bewogen en legt gemakkelijk contacten. Daarnaast  weet door haar daadkracht snel zaken te regelen en in goede banen te leiden. Anja draait er niet om heen en wat ze doet dat doet ze met volle overgave. Kortom, Anja is een aanwinst voor iedere organisatie die een bevlogen spin in het web zoekt.

Met vriendelijke groet,
Ronald Jonker
T             +31 +(0) 612 862 184
E             info@leeuwenmoed.com
I              www.leeuwenmoed.com

Emile schreef oktober 2015:
Anja is een spontane open en hardwerkende vriendin. Zij werkt zeer efficiënt en doelgericht. Ze is leergierig en vernieuwend. Zeer actief in het vergaren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van pc internet en Social Media. Een gedreven persoonlijkheid Emile Engel.

Lichtenvoorde, 08-12-2015
Samenwerking met Anja Wiegerinck.
Op 02-08-2014 is de samenwerking met Anja begonnen. Ze startte toen als vrijwilliger bij de voedselbank van Oost Achterhoek. Haar taken lagen en liggen met name op het gebied van PR en communicatie. Omdat ik vanuit het bestuur van de voedselbank PR & Communicatie als aandachtsgebied had hebben we bij tijd en wijle intensief samengewerkt.

Anja was en is voor mij een prima collega en een prachtmens. Zij is intelligent, charmant en weet mensen voor zich in te nemen. Zij vat haar taken serieus op en voert ze nauwgezet uit. Ze laat duidelijk zien waar haar sterke kanten liggen en wat taken zijn, die haar minder liggen. Toch is ze bereid, als dat nodig is op heel veel gebieden in te springen. Ze is bekwaam in haar taken en leergierig als ze iets niet weet. Wat ze doet, doet ze goed. Ze pakt veel zaken aan. Ze blijft op vrijwilligersavonden niet in een hoekje met een groepje zitten, maar maakt enthousiast op een leuke wijze kennis met steeds weer nieuwe vrijwilligers. De samenwerking met haar collega PR-adviseur is zondermeer uitstekend te noemen. Nieuwe uitdagingen gaat ze niet uit de weg, integendeel ze zoekt ze op. Haar verantwoordelijkheid lag met name bij het (laten) vernieuwen van de website en het beheren en actualiseren daarvan. Ze deed en doet dat uitstekend.

Samengevat: een integere, intelligente, deskundige en charmante collega, van wie ik het jammer vind, vanwege mijn verhuizing naar elders, afscheid te moeten nemen.
Annelies Wemmenhove – van Hulzen
voorzitter Voedselbank Oost Achterhoek

Marjon Bergman schreef:
Ik heb Anja leren kennen als een werkwillende betrokken collega en een harde werker.
Anja kan goed functioneren in een gestructureerde omgeving en zal dan de structuur vasthouden en ook verder kunnen uitwerken. Anja pakt ook zaken aan die blijven liggen of niet direct binnen haar werktaken vallen. Ze is betrokken op anderen en gevoelig voor een goede, sociale werkomgeving.
Anja is in staat overzicht te scheppen en structuur aan te brengen. Anja is een collega die gaat voor communicatie: dit doet ze correct en plezierig. Ik gun Anja een plek in een niet te grote organisatie waar nog zicht is op de mens in de organisatie, zodat zij echt tot haar recht kan komen.  Accuraat, slagvaardig, betrokken, menselijk, structuurgevoelig en georganiseerd zijn termen die bij Anja passen. Maak verwachte competenties goed duidelijk aan Anja, dan zal zij zich ook zo kunnen profileren.  Succes Anja!

Eric van Dongen schreef:
Anja is een betrouwbare en zeer gedreven persoonlijkheid. Ze is pro-actief en leert snel. Anja werk accuraat en ze pakt alles op wat aandacht behoeft. Met Anja haalt u een prettige collega en een spin-in-het-web binnen.’

Bert Boers schreef:
Anja was een plezierige collega om mee samen te werken. De informatie die zij verstrekte was objectief en betrouwbaar. Daarnaast was ze altijd bereid om iets extra’s te doen om het werk van haar collega’s makkelijker te maken.”

Andre Lurvink schreef:
Anja is niet alleen een zeer professioneel en betrokken medewerkster, maar ook een bijzonder hartelijke en warme persoonlijkheid. Een alleszins plezierige collega om mee samen te werken.

Vincent Buscher schreef:
When I worked with Anja I admired her for her eficcient and skillfull approach and allways ready to help or advise collegues .

Jos Knippers schreef:
Anja was very good to cooperate with: easy way of understanding what was being expected. Worked detailled and correct on purchasing / logistics / creating new Products and so on on Siemens Passive Components.

Berend Hulst schreef:
Anja is pleasure to work with. Always in the good mood. Saying and doing is in one line.

Alfons Santen schreef:
“Toen ik stage liep bij Texim werkte Anja daar al, dus ik kan met recht zeggen dat ik haar al heel lang ken. Anja heeft bij Texim, later Eurodis eigenlijk wel met alle facetten te maken gehad: verkoop, inkoop, administratie.  Dat deed ze altijd met inzet en naar volle tevredenheid.
Wat zeker zo belangrijk is: Anja was ook altijd een fijne collega!”

Andrea Seesing schreef:
Ik vind je eerlijk sociaal. jij gaat vol op voor een zaak. Je bent gemotiveerd en je hebt altijd een luisterend oor voor ander. jij helpt met al je inzet, mensen die zwak in het leven staan, zoals de voedselbank.

Betty Meganck schreef:
Ik heb je niet lang gekend maar wel genoeg om te weten dat je je job lange jaren met volledige toewijding hebt volbracht en ik het heel spijtig vond toen je wegging. ik wens je dan ook veel succes tot het vinden van een nieuwe uitdaging.

Rudy Wielfaert van Atys Electronics schreef:
Jabbeke, 20 oktober 2014, Geachte Mevrouw Wiegerinck,  Onze professionele contacten dateren intussen van de periode 1990-1996 maar liggen me nog vers in het geheugen.  U was toen productverantwoordelijke en inkoopverantwoordelijke voor zowat de belangrijkste vertegenwoordiging van EURODIS TEXIM, een pan-europese distributeur van industriële elektronische onderdelen voor de gehele EU markt. Ik was in die periode een collega in het Belgische kantoor van EURODIS TEXIM en verantwoordelijk voor de verkoop van die onderdelen aan een deel van de OEM markt in België. In z’n algemeenheid verliepen de contacten met het team inkopers in Nederland niet zo vlot.  De dagelijkse communicatie tussen verkoop België en aankoop Nederland was eerder een hindernissenparcours.  Dat het wèl goed kon lopen heeft u bewezen, want van meet af aan was u steevast een ambitieuze, vlot communicerende en commerciëel goed ingestelde persoonlijkheid.  Niet alleen slaagde u er daarmee in het ganse Belgische team te motiveren, ook zorgde u voor heel nauwe kontakten met een gigant zoals Siemens (EPCOS), waarvan geweten is dat het nogal onbuigzame Duitsers zijn.
De belangrijke combinatie verkoop-aankoop-fabrikant waarbij u de kernfiguur en moderator was, heeft voor riante omzetcijfers gezorgd, zowel bij EURODIS als bij Siemens.  Ik denk dat u daarvoor nooit voldoende erkenning heeft bekomen.
Ik meen dat die erkenning er nooit is gekomen door uw bijzonder bescheiden ingesteldheid,  iets waarin u steevast grossiert, ook privé.
Spijtig genoeg is de afstand te groot, anders hadden we al veel eerder een bloeiende samenwerking binnen ons bedrijf.  Een ander bedrijf zal uw diensten zeker op prijs stellen.
Ik wens u van harte succes bij de sollicitatiegesprekken, Rudi Wielfaert, Zaakvoerder, Atys electronics