Home » Anja

Anja

Ik ben een sociaal, flexibel, gedreven/ondernemend, enthousiast, loyaal, veelzijdige spin in het web. Mijn motto is “geen woorden, maar daden”. Ik vind het fijn om mensen vooruit te helpen, te organiseren en structuur aan te brengen en werk graag in teamverband. Ik heb snel overzicht en kan goed schakelen. Door mijn interesse in systemen ben ik handig in verschillende computerprogramma’s. Ook voor het aanleren van nieuwe programma’s draai ik mij hand niet om.

Ik ben geïnteresseerd in een functie als secretarieel medewerker / administratief medewerker / personeelsadministratie / cliëntenadministratie / vrijwilligersadministratie / projectondersteuner / service medewerker / receptioniste / telefoniste / verkoopmedewerker binnendienst.

In mijn vrije tijd werk ik graag op mijn Imac of laptop, zoals websites onderhouden, social media , news lezen, photoshop, Back-Gammon spelen on-line. Gezelschapsspelen met mijn vrienden en of familie. Daarnaast ben ik ook graag buiten om te genieten van het mooie weer, om op zijn tijd mijn tuin te onderhouden, wandelingen maken en 1 tot 2 per week ben ik op de tennisbaan te vinden. Van muziek word ik blij. Live muziek en ga dan ook graag naar  een live optreden in een kleine setting. Mijn voorkeur is Blues – Rock – Pop – Dance – Reggae – jaren 70 -80 Nederlands talig (geen smartlappen) en Top 40. Tegen de sauna zeg ik ook geen nee. Heerlijk ontspannen en deelnemen aan een opgieting. Mijn netwerk aan het uitbreiden, luisteren naar mooie verhalen van mensen, bezoekjes brengen aan mijn familie en vrienden. Mijn vakanties breng ik graag door in het buitenland, daar waar het warm is en de zon schijnt.

007-VK 006kleur